Национален конкурс за фоторазказ

Победители в Националния конкурс за фоторазказ

„Сребърна през моя обектив”

на Регионална инспекция по околната среда и водите – Русе, посветен на

65-годишнината от обявяването на езерото Сребърна за защитена територия, в рамките на проект „Дейности по устойчиво управление на Поддържан резерват „Сребърна” и Резерват „Бели Лом”, финансиран от Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.”.

                                                                                                

 

 

 

 

І во мястоДимитър Иванов Попов, СОУ Христо Ботев град Цар Калоян;

DSC04599 DSC04640 DSC04601

 ІІ ро място: Симеон Венциславов Маринов,  НПМГ „Акад. Л. Чакалов“ – София;

3 2 4

ІІІ то място: Александър Димитров Станчев, Екоклуб „Пеликан”, към Обединен детски комплекс-Силистра.

IMG 6091 IMG 61071 IMG 6140

 Специална награда на РИОСВ-Русе: Анна Първанова – гр. Пловдив.

снимка 4 снимка2 снимка3

Поощрителни награди:

Панайот Пламенов Желязков, клуб  Журналистика” към ОбДЦКИ гр. Русе;

Славена Тодорова - МГ Баба Тонка гр. Русе.

РИОСВ-Русе ще изпрати наградите на отличените автори след 29 октомври 2013 година на посочените от тях адреси. За допълнителни въпроси и уточнения, можете да се обръщате към Рени Петрова – гл. експерт по „Връзки с обществеността” в РИОСВ-Русе на телефони: 082 /820 772, 0889 417 082 или по е-поща на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.g.

Условия за участие в Национален конкурс за фоторазказ

Във връзка с отбелязване на 65-годишнината от обявяването на езерото Сребърна за защитена територия, в рамките на проект „Дейности по устойчиво управление на Поддържан резерват „Сребърна” и Резерват „Бели Лом”, финансиран от Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.”,

Регионална инспекция по околната среда и водите - Русе обявява
Национален конкурс за фоторазказ за ученици на тема:
„Сребърна през моя обектив”

Условия на конкурса

  • В конкурса могат да участват ученици от основния и гимназиален курс на обучение от страната, които са посетили или възнамеряват да посетят Поддържан резерват „Сребърна” през лятната ваканция.
  • Желаещите да участват трябва да изпратят до 5 авторски снимки с добра резолюция по е-поща или разпечатани в размери 13-18 см (препоръчителна резолюция 1600 х 2243 в пиксели).
  • В придружително писмо е необходимо да бъде уточнен периодът, в който са заснети кадрите, както и лична информация за автора: име и фамилия, учебно заведение/клуб/школа, пощенски адрес и телефон (личен или на родител/учител) за кореспонденция.
  • До конкурса няма да бъдат допускани фотографии, за които участниците не могат да гарантират, че са автори.
  • Целта на конкурса е с помощта на фотографията участниците да споделят от първо лице впечатленията си от ПР „Сребърна”, да покажат какво им е харесало и какво ги е подразнило или какво ги е вдъхновило.

Краен срок за изпращане на снимките: 30 септември 2013 година. Снимките да се изпращат по е-поща на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или по пощата: гр. Русе 7000, бул. „Придунавски” № 20, РИОСВ-Русе, за конкурса за фоторазказ „Сребърна през моя обектив”.
Жури: Конкурсните творби ще бъдат класирани от експерти на РИОСВ-Русе и гост-оценители.

Резултатите ще бъдат обявени на 25 октомври 2013 година на интернет страниците на инспекцията и на ПР „Сребърна” на адреси: www.riosv-ruse.org и www.srebarnalake.com.
Победителите ще бъдат отличени с предметни награди. Най-добрите снимки ще бъдат публикувани в галериите на интернет страниците на РИОСВ-Русе и ПР „Сребърна”.

Важно: Авторските права на класираните на първите три места творби са на РИОСВ-Русе и ще бъдат използвани при изработката на рекламни материали. Регионална инспекция по околната среда и водите не поема ангажимент да върнe обратно творбите на участниците в конкурса.

Оценете
(0 гласа)
нагоре

 

eu fond

OP okolnasreda

  

nat strategy

Изработката на тази страница е в изпълнение на Проект № DIR-5113325-6-96 „Дейности по устойчиво управление на Поддържан резерват „Сребърна” и резерват „Бели Лом” по ОП „Околна среда 2007-2013 г.”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие на Европейския съюз и национално публично съфинансиране от Републиканския бюджет.