Класирани автори в конкурса на РИОСВ-Русе за анимирана рисунка по повод Световния ден на влажните зони 2 февруари 2019 г.

Класирани автори в конкурса на РИОСВ-Русе за анимирана рисунка по повод  Световния ден на влажните зони 2 февруари 2019 г.:

WWD19 logo E vertic rvb

I во място - Мартина Пламенова Пеева, ППМГ „Академик Никола Обрешков“ – гр.  Разград;

 MartinaIPPMGRz

II ро място - Риза Кемал Талиб, СУ „Христо Ботев“ -  с. Паисиево, общ. Дулово, обл. Силистра.

srebarnakonkurs

Поощрителна награда:  Ивайло Пламенов Карапейков,  СУ „Йордан Йовков“ – гр. Русе.

Победителите ще получат грамоти и предметни награди. Те ще ги получат след 11.02. 2019 г.

Екипът на РИОСВ-Русе  благодари на участниците в конкурса и им пожелава крепко здраве, успехи в училище и творческо вдъхновение!

Победител в от проведеното ученическо състезание за разработка и представяне на реферат, посветено на международния ден на влажните зони (world wetlands day) на тема „Влажните зони - естествено решение на проблемите с изменението на климата“, организирано от Русенски университет „Ангел Кънчев“, с подкрепата на РИОСВ - гр. Русе е:

Благовеста Павлинова Петрова от 11б клас,

Професионална гимназия по промишлени технологии „Атанас Цонев Буров”, гр. Русе

 

Оценете
(0 гласа)
нагоре

 

eu fond

OP okolnasreda

  

nat strategy

Изработката на тази страница е в изпълнение на Проект № DIR-5113325-6-96 „Дейности по устойчиво управление на Поддържан резерват „Сребърна” и резерват „Бели Лом” по ОП „Околна среда 2007-2013 г.”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие на Европейския съюз и национално публично съфинансиране от Републиканския бюджет.