РИОСВ-Русе отправи покана към институции за номиниране на граждани с принос към популяризиране на ПР „Сребърна”

РИОСВ-Русе отправи покана към институции от Област Силистра да номинират личности в пет категории, които чрез дейността си са  допринесли за популяризирането на Поддържан резерват „Сребърна”.

Допитването е в изпълнение на проект „Дейности по устойчиво управление на поддържан резерват „Сребърна” и резерват „Бели Лом”, одобрен за финансиране по процедура №BG161PO0005/11/3/3.2/05/26, по приоритетна ос 3 на Оперативна програма „Околна среда 2007-2013” и се провержда във връзка с отбелязване на годишнината от природозащитните дейности в ПР „Сребърна” през септември тази година. По време на честванията Регионална инспекция по околната среда и водите – Русе ще отличи с плакет личности в пет категории - „Представител на държавната администрация”, „Жител на село Сребърна”, „Общественик”, „Ученик от Област Силистра” и  „Журналист”.

Предложенията трябва да се изпратят в РИОСВ-Русе до 30 юни 2014 г. по по факс: 082/ 820 779 или по електронна поща на адрес:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Пълният текст на поканата можете да видите тук

 

Оценете
(0 гласа)
нагоре

 

eu fond

OP okolnasreda

  

nat strategy

Изработката на тази страница е в изпълнение на Проект № DIR-5113325-6-96 „Дейности по устойчиво управление на Поддържан резерват „Сребърна” и резерват „Бели Лом” по ОП „Околна среда 2007-2013 г.”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие на Европейския съюз и национално публично съфинансиране от Републиканския бюджет.